Wybierz rozmiar czcionki:
lub skaluj stronę za pomocą skrótu klawiszowego CTRL + (powiękaszanie), CTRL - (pomniejszanie).
Wersja dla słabowidzących
Imieniny: Estery, Kiry, Rudolfa
07
lipca
wtorek

Zamknięcie drogi nr 414 na odcinku Krobusz - Biała

Zarząd Dróg Wojewódzkich w Opolu informuje o plampwanym wyłączeniu z ruchu drogi nr 414 na odcinku Krobusz - Biała. Wyłączenie z ruchu związane jest z wykonaniem wierzchnich warstw bitunicznych. Dla obsługi ruchu tranzytowego przygotowano objazd z Prudnika do Prószkowa przez Głogówek i Krapkowice.

Planowany okres wyłączenia z ruchu: od 19  do 23 maja 2014 r.


objazd.jpeg

Aktualności promowane

  • FOKUS NA GMINĘ – Weź udział w spotkaniach

    W imieniu organizatorów warsztatów fokusowych zapraszamy przedstawicieli jednostek, instytucji, organizacji, sołectw, nieformalnych grup społecznych oraz przedsiębiorców do udziału w spotkaniach fokusowych organizowanych w Urzędzie Miejskim w Białej przez twórców opracowań strategicznych w ramach Partnerstwa Nyskiego 2020, w strukturach którego jest także Gmina Biała. Udział w spotkaniu jest dla naszej społeczności niezwykle ważny i może mieć wpływ na rozwój Gminy Biała w określonych obszarach - Wasz głos w tej publicznej debacie jest zatem niezwykle istotny.

  • Harmonogram wywozu odpadów komunalnych

    Przedstawiamy harmonogram wywozu odpadów komunalnych z terenu Gminy Biała dla III i IV kwartału 2014 roku.

  • Dzielnicowi w gminie Biała

    Posterunek Policji w Białej
    ul. Prudnicka 29a
    Kierownik Posterunku Policji
    asp. Andrzej Bania
     
    tel. 77-438-71-60

 Biuletyn Informacji
Publicznej
Wybory.png Referendum ogólnokrajowe 2015
epuap.png Elektroniczna Skrzynka Podawcza
mapa.png Interaktywna Mapa
tereny.png Tereny Inwestycyjne
panorama.png Panorama Bialska
kalendarz.png Kalendarz Imprez
akty.png Akty Prawne
informacja.png Informacja dla osób słabosłyszących i głuchoniemych

baner_partnerstwo.gif

Kopia logo_okris2.jpeg

Urząd Miejski w Białej
Rynek 10, 48-210 Biała
tel: 77 438 85 31 fax: 77 438 76 79
e-mail:
Zapisz się do newslettera